Librat

qr

Sa llajka duhet mi marr ky postim për mu konsideru i suksesshëm? 10? 23?

Sa llajka i keni marr në Continue Reading

Librat

‘Spiunia’ – Recensim

Në dhomën e ditës nuk mbajmë fotografi, piktura, apo çfarëdo frymori jo të gjallë! Kjo nuk vlen për dhomat tjera, megjithatë. Dhe derisa qëndronte aty, kopertina e librit, fytyra e saj në profil nuk dukej aspak nga ato që gjejmë brenda librit. Tregimet e saja, ato që i shkruan, nuk përkojnë aspak me atë fytyrë të çiltër prej engjëlli që reflektonte pafajësinë! Continue Reading