lomsh

Wonder Woman (2017) – Recensim

Një heroinë femër i është nevojitur kësaj periudhe të lulëzimit të filmave nga universi i DC dhe Marvel. Një heroinë e vërtetë, si Wonder Woman. Dhe me këtë film, rrumbullakohen themelet për një fazë të re të filmave me super-heronj, një fazë finale.

Gal Gadot është Continue Reading

lomsh

dymietetmdhet

Për çka e përdorni facebookin?

Jom n’qef me bo pyetje sot, veç kqyrni te maniakat e leximit! Ama përnime për çka e përdorni facebookun?

A niheni keq kur shihni diçka te unë ktu? Pos Continue Reading

lomsh

Rinisë time me dashuri…

Po të kisha një makinë kohe dhe vetes time të re, për shembull 17 vjeçe, po tu kthehesha, vetes këto fjalë do ia thosha:

Gjëja më e rëndësishme është dashuria. Jetoje me pafundësi këtë, nën një. Continue Reading

lomsh

100% shqiptar

si race, si komb jemi ma t’vequmt edhe me historine ma t’pasun n’ballkan… na jemi t’trashegum direkt prej Ilirise, neper arbereshe e deri te shqiptare… osht nje trashegimi qe edhe Habsburget na e kane lakmi… nejse Continue Reading

lomsh

na introvertat…

ju kishim thone shume sene, po na vjen keq qe ju tjert mundeni mu ni keq…

e bash per kete arsye, pse t’tjeret nuk ju thojne kto, se une bajagi shpeshhere ju kom permend krejt kto qe mundeni mi lexu ma poshte, po i permendi edhe nihere… per tjert introverta…

s’jemi Continue Reading