Filma

Gone with the Wind (1939) – Recensim

Nëse do të provonim të adaptonim për këto ditë njërën nga thëniet e këtij filmi, atëherë më e mira që mund të bënim do të ishte ‘Zotin le të jetë dëshmitar, që unë s’do të ha bukë deri në iftar!’. E vitin e kaluar Continue Reading

Filma

The Greatest Showman (2017) – Recensim

Në pjesën e parë të viteve ‘90ta, në vitet e para të okupimit serb pas autonomisë (jo be, s’osht orë historie), pak opsione argëtuese ka pasur në televizionet e asokohe, të cilat program kanë shfaq me orar të kufizuar (op, si kto kanalet tona mas luftës). Në mesin e këtyre pak opsioneve argëtuese në TV, para Kasandrës, kanë qenë ‘Fort Boyard’ e TV5, Ushuaia si seri dokumentare, edhe Continue Reading

Filma

Daddy’s Home 2 (2017) – Recensim

Filmat e festave nuk kërkojnë filozofi të madhe për të kënaqur shikuesin. Në disa tituj të këtyre filmave mund të gjejmë emrin e Will Ferrell, i cili ‘Elf’ e ‘Blades of Glory’ i shton edhe ‘Daddy’s Home 2’. Ata që Continue Reading

Filma

Geostorm (2017) – Recensim

Thonë se nuk është burrërore të dal loti. Dhe mbështetur në këtë parim dembabadem, provoj të ruaj nderin kombëtar, deri në maksimum. Por, ka raste kur burrëria më lëshon. Këto raste janë shumë të rralla. Një rast i tillë qe edhe fundi i këtij filmi. Continue Reading

lomsh

Icarus (2017) – Recensim

Qëllim i Bryan Fogel ishte i thjeshtë – të bënte një version të ‘Super Size Me’, i cili kishte provuar të jetoj vetëm me fast-food ushqimet për një muaj dhe të shoh efektin e tyre në trupin e tij. Fogel kishte menduar të Continue Reading