Shkrime tjera për Borozani.com

Tjera…

Para, tatime, dhe futboll

Serie A qe na ishte

Sezoni i bores 2016/2017

Six Nations 2017 – Parashikim

Bora

Sezoni i borës 2018/19 – Parashikim

Sezoni i bores 2016/2017

Amerikane

Tre sundimtarët e ardhshëm të NBA-së (22 nëntor 2018)

Titulli për çorapkuqët (31 tetor 2018)

MLB 2017 – Parashikim

MLB 2016 – Analize

eUropa

Enderr nafte

Anti-gjermanet

Dueli per treshen