Befasitë Evropiane

Euro 92 – Danimarka

Euro 96 – Çekia

Euro 2000 – Rumania

Euro 2004 – Greqia

Euro 2008 – Turqia

Euro 2012 – Portugalia

Euro 2016 – Parashikimi

A-ja e Shqipërisë

B-ja e Mbreterise

C-ja e ish-kampionit

D-ja e vDekur

E-ja e kampionëvE

F-ja e beFasisë

Euro 2016 – Ditari

Deschampi – Dita 1

Inati – Dita 2

Rënia e perandorit – Dita 3

Kampionet – Dita 4

Pepe – Dita 5

Ganiu – Dita 6

Plusi dhe minusi – Dita 7

Loje kampioni – Dita 8

Vec 2 -Dita 9

E para – Dita 10

Perfeksioni – Dita 11

Shpresa efundit – Dita 12

Eliminimet – Dita 13

Kanga e vjetër – Dita 14

Favoritët – Dita 15

Mbretëresha – Dita 16

Greqia – Dita 17

Cungat – Dita 18

Turp italian- Dita 19

Zemër – Dita 20

Finalist – Dita 21

Griezmanni i arte – Dita 22

Cristiano – Dita 23