Showing: 11 - 20 of 118 RESULTS
Journal

ni ditë e mirë

faj s’ka, fajtor s’ka jeta kshtu qenka, e kuptova dashuri s’ka, jo më s’ka ama edhe me këtë u mësova ti dhe unë gjithë kështu do të mbesim ditë pas dite do të shkrihemi, do të vdesim dalëngadalë, valë valë mos më pyet, pse, qysh, tek përgjigjet edhe unë po i pres por, jane vonu, …

Journal

Z-ja

Si i rrjedhin lotët, ashtu pa nda. Nuk është hera e parë që  shoh duke qarë. E mbaj në mend qysh prej herës së parë kur ishim takuar në kopsht. Mësuesja na kishte ndarë në grupe, të dyja ishim ulur afër. Ajo ishte në të majtën time, por i mungonte e kaltra prej ngjyrave. Isha

Journal

Vetoni

Kur jeni fmi, mas çdo seriali/telenovelë keni ndrru emrat që keni pas n’qef me ju lon fmive. Për shembull luis david, orinoko, fernando, fernandinjo, david silva, jaja toure… mirëpo