Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Kosova

Kosova e Marsit

Gjëja e parë e panevojshme, por edhe e dyshimtë, ka qenë ftesa e katër portierëve! Pastaj kjo vazhdoi me skandalin e përjashtimit të Muriç, veprim i cili ashiqare ndikoi në atmosferën dhe rezultatet vijuese. Gjëja e dytë e panevojshme ishte miqësorja me Lituaninë. Luajtëm me formacion të parë për më shumë se një orë. Në …