Showing: 1 - 7 of 7 RESULTS
Kolumna televizive për Zëri

Çka me ia nis me kqyr këtë vjeshtë? – Dramat

Janë 28 seriale të reja që nisin transmetimin këtë sezon në kanalet kombëtare amerikane. Nëse shtojmë edhe serialet që debutojnë në kabllor ky numër arrin në 40. Por, jo të gjitha janë seriale premtuese dhe që mund të mbijetojnë gjatë në televizionet amerikane. Shikueshmëria, orari i transmetimit, kritikat, e shumë faktorë tjerë ndikojnë në jetëgjatësinë …

Kolumna televizive për Zëri

Drejtpërdrejt nga Varshava!

Nuk është hera e parë që televizionet tona dështojnë në transmetimin e ndeshjeve sportive nga vendi i ngjarjes. Të krenuar që kanë investuar mijëra euro të buxhetit të Kosovës-para të taksapaguesve, në transmetimin e kampionatit evropian në futboll, RTK provoi të shkoj edhe një hap më tutje duke u përpjekur të sjell atmosferën origjinale nga …

Kolumna televizive për Zëri

Televizionet tona interaktive!

Facebook, Twitter, së fundmi edhe Google+ edhe pse nuk ka arritur në nivelin e dy të parave janë bërë pjesë e pandashme e jetës tonë, sidomos asaj që quhet “gjeneratë e internetit”. Kjo demografi e popullsisë më së shumti gjendet në grupin më komercial të shikuesve, 18-49 vjeç. Televizionet tona për tu bërë më joshëse, …