Showing: 1 - 6 of 6 RESULTS
M22

2022ta e Ad*ia*ikut

Targarienët Është një rresht te kënga Demonët e Imagine Dragons që më ka bërë të mos kem shumë besim në njerëz që sot i marr si shembuj pasi “të gjithë të shenjtët dikur i kthehen pasurisë”. Adriatiku nuk është as i pari, e fatkeqësisht, as i fundit në këtë listë që kushedi sa persona do …

M22

Koha Ditore si kalendar i shitores së lagjes

Prej një titulli rezistence në zenitin e pushtetit armik deri në gazetë që publikohet një herë në vit edhe anë në vetëm një zinxhir dyqanesh, rënia e Kohës Ditore është një histori e dhimbshme. Vetëvrasjet e Kohës Grupi Koha është vetëvrarë disa herë gjatë 15 viteve të fundit. E para erdhi nga ish-çiraku i Kohës …

M22

Përdhunimi mediatik

Problem është me qenë redaktor që vendos çfarë lajmi më dalë në botim e çfarë jo! Pos që duhesh të konfirmosh burimin e vërtetësinë e lajmit, duhet të mendosh si të rregullosh strukturën e tij se në cilën pjesë të temës bie më shumë theksi, çfarë po tenton të përçosh, edhe më e rëndësishmja si …

M22

Dobro Jutro Arena Sport

Telekom Srbija ka ble të drejtat e Premier League për vendet e ish-Jugosllavisë për 100 milion euro në sezon. Canal+ në Francë edhe Sky në Gjermani paguajnë më pak së bashku për Gjermani dhe Francë! Pse Telekom Srbija është në gjendje me pagu 3-4 fish më shtrenjtë se çmimi i tregut? Sepse, në Serbi janë …

M22

Çka ofron FIFA+?

Edhe FIFA – shtëpia e futbollit botëror ka lansuar ‘streaming’ platformën e saj, së paku për momentin falas. Duke mos devijuar nga shërbimet tjera simotra, edhe kjo do të ketë prapashtesën + (plus) mbrapa. Mbi 40 mijë ndeshje të garave të sotme, e 2000 ndeshje nga arkiva do të jenë pjesë e kësaj platforme, varësisht …

M22

Mishërimi i gruas si krim medial

Gjithçka ka nisur me Fiks Fare. Së paku për mua. Ka qenë emisioni i parë që kam parë gra gjysmë të zhveshura në programe televizive pa skenar. Dhe për një kohë pata hamendësuar çfarë pune ka prania e tyre në skenë derisa Saimiri dhe Doktori flisnin për gjëra që atëbotë edhe nuk i kuptoja mirë. …