Janë disa çifte që do të doje të shihje se çfarë mrekullie përrallore do të lindte po të vendosnin që të ‘gërshetonin’ gjenet!

Aty më së larti duhet të jenë Matthew McConaughey edhe përrallorja Kate Hudson!

Benxhamin është një kazanovë i cili për të fituar një kampanjë marketingu vë bast se mund të bëjë një grua të bie në dashuri me të për 10 ditë. Si për ironi, për këtë ‘mision’ ai takohet me Endin, një gazetare e cila përgatit një artikull si të humbësh një djalë për 10 ditë, edh kjo si bast me bashkëpunëtorë.

Për 10 ditë të ardhshme, i kemi dy rrenca të cilët provojnë të bëjnë gjithçka që të plasin njëri-tjetrin për të arritur qëllimet e tyre në karrierë.

Është një histori tipike për komeditë romantike, veçse krejt ajo që është në plan të parë në këta filma, tash është si një agjendë e fshehtë e të dyve – indiferenca, ftohtësia, dhimbja, dhe pastaj ndjenjat.

Edhe si një fans i paturpshëm i komedive romantike, ky film mbetet në mesin e më të mirëve të këtij zhanri, sa për skenarin e shtjellimin e historisë, edhe më shumë për aktrimin e McConaughey e Hudson të cilët shkëlqejnë në rolet e tyre duke bërë njëlloj aktrimi të dyfishtë pasi u duhet në shumë raste të aktrojnë edhe si karaktere brenda filmit. Film i kompletuar!

E gjeni në pothuajse të gjitha platformat streaming, e te SkyShowtime është edhe me përkthim shqip. Nota personale: 5/5