Mbylli sytë dhe mos i ke frikë

Ata s’duhet të shohin derisa loton

S’mund të premtoj që do të shëroj

Por, do të provoj nëse dëshiron

 

Do të t’këndoj këtë serenadë të ngrysur

E shkuara ka përfunduar

E vërtetë është

Ishim tradhtuar

Dikush tha e vërteta do të shoh agim

Unë besova në ty pa dyshim, në ty

 

Ti ishe aty për ëndrrat e verës

Dhe më dha çfarë kisha nevojë

Dhe shpresoj të gjesh paqen

Përgjithmonë…

Përgjithmonë

 

Dje kur po ecje

Bisedonim për yt ëmë dhe atë

Çfarë ata bën të ndjehesh e lumtur

Çfarë ata bën të ishte e ngratë

Ulur shikonim perëndimin e diellit

Zgjodhëm yjet para se humbëm hënën

Jeta humbet në rini

Vonë kupton që erdhi dhe shkoi

 

Ti ishe aty për ëndrrat e verës

Dhe më dha çfarë kisha nevojë

Dhe shpresoj të gjesh paqen

Përgjithmonë

 

Ti ishe aty për ëndrrat e verës

Dhe më dha çfarë kisha nevojë

Dhe shpresoj të gjesh paqen

Përfundimisht

Përgjithmonë

 

Përgjithmonë

përkthimi im i ‘Eternity’ të Robbie Williams… thanks and so long Taj…

About Author

Writer?!

You might also enjoy:

%d bloggers like this: