Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
TV Reviews

13 Reasons Why – Sezoni 1

(spoilerat nisin kah mesi, me paralajmerim kuptohet) E para dhe ma kryesorja, Hana osht gjallë, o popull, se ni njeri i bukur, ni engjullushe si ajo s’munet me vdek. vdekja osht per bala edhe katunar si ai papaki gjyshi jem n’katun që s’ka lidhje me filma, edhe hala kesh me frekuencën e quzës.