Showing: 1 - 2 of 2 RESULTS
parlamenti
lomsh

Më mësoni me dashtë Shqipninë*

Si fëmijë, gjithmonë kam pasur problem të përcaktohem sa pendla t’i lë shqiponjës, gjuhën jashtë a brenda, dhe ndonjë adoleshent fqinj më thoshte që dukej sikur sorrë. Sot, kur shoh flamujt e vendeve tjera, sidomos ata që kanë kreshta të ndryshme në qendër, i kujtoj fëmijët e atyre kombeve dhe hamendësoj si e kanë vizatuar …

lomsh

aparati kuqezi

a e mbani n’mend aparatin ‘klasik’, aton qe ke rreziku me djeg filmin nese s’ke dite me vnu mire, e jo veq 36 fotografite qe i ka pas n’maksimum? tashti, ka fmi qe kane mrri n’moshe te diplomimit edhe nuk e dine cka ka qene ai mjet… Keta fmi nuk e majn n’mend ate mjet, …