Zonja dhe zotëri Smith është kthyer. Vetëm se tani Brad Pitt ka gjetur dikë më të mirë, më të talentuar shumë herë se sa Angelina Jolie. Përkundër kësaj, ‘Allied’ mbetet larg cilësisë për filma Oskarë, por shumë më serioz se filmi për Smithët, me të Continue reading