Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
four weddings and a funeral
TV Reviews

Four Weddings and a Funeral – Mini Seri

Njëri ndër filmat më të njohur britanik, njëkohësisht më të dashurit për mua, është ai që ka katër dasma e një funeral. Vepra e Richard Curtis është shndërruar në një klasik britanik, dhe adaptimi televiziv i tij nuk do të duhej të ishte një hap i lehtë, ndonëse në krye kishte Mindy Kaling. Kuptueshëm, kjo …