Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Filma

American Hustle (2013) – Recensim

Filmi që bazohet në ngjarje të vërtetë, por, qysh në fillim e lë të qartë që filmi është me skenar origjinal, edhe një herë hedh në pah aftësinë e David O. Russell për të aktivizuar dhe shfrytëzuar në maksimum të gjithë aktorët duke e bërë edhe një film ansambli madhështor. Ajo çfarë më pëlqeu pos …