Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Filma

Amour (2012) – Recensim

Amour (2012) IMDB Rejtingu: 8.1 Premiera e shfaqjes: 21 dhjetor 2012 Kohëzgjatja: 127 minuta Rejtingu: +13 për shkak të materialit tematik dhe akteve shqetësuese, dhe gjuhës Zhanri: Dramë Regjia: Michael Haneke Skenari: Michael Haneke Aktrojnë: Jean-Louis Trintignant, Emmanuelle Riva, Isabelle Huppert, Alexandre Tharaud Shtëpia filmike: Sony Pictures Classics Xhorxhi dhe Ana janë në vitet e …