Categories
TV Reviews

Ancient Aliens – Sezoni 12

Disa nga kritikët e quajnë si tepër spekulativ dhe larg realitetit. Çfarë mund të jetë afër realitetit kur flet për alienët?! Njëra ndër seritë e