Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
TV Reviews

Anthony Bourdain – Sezoni 12 Recensim

A keni pasur një periudhë zymtësie, mos t’i them depresion se menjëherë ikin nga frika se mund t’i kap, pasi keni arritur ndonjë sukses, ose pasi keni realizuar ndonjë ëndërr? Ëndrra e shumicës së njerëzve është të udhëtojnë nëpër çdo qosh të botës, të hanë ushqimet nga më të ndryshmet, dhe të takojnë njerëz nga …