Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Filma

Argo (2012) – Recensim

Argo (2012) IMDB Rejtingu: 7.3 Premiera e shfaqjes: 12 tetor 2012 Kohëzgjatja: 120 minuta Rejtingu: +18 për shkak të gjuhës dhe imazheve dhune Zhanri: Dramë, Triler Regjia: Ben Affleck Skenari: Chris Terrio, Joshuah Bearman Aktrojnë: Ben Affleck, Bryan Cranston, John Goodman, Alan Arkin Shtëpia filmike: GK Films Derisa revolucioni iranian ka arritur pikën e valimit …