Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
maradona
Dokumentarë

Diego Maradona (2019) – Recensim

 “Laji! Laji! Laji me zjarr!O Vezuvi i madh o, laji me zjarr!” Koret e ekipeve të Italisë Veriore Vezuvi nuk kishte shpërthyer për 40 vite, por thirrjet për të shpërthyer vinin nga të gjithë stadiumet e Italisë veriore. Ishte ndoshta mënyra e vetme për të ndalur Diego Armando Maradonën dhe Napolin, të cilët në fushë, …