Categories
TV Reviews

Atlanta – Sezoni 2 (me spoilera?!)

‘Community’ është një ndër komeditë më të nënçmuara! Ka pasur karaktere secila me botë në vete, dhe padyshim njëra ndër botët më mira ka qenë ajo e ‘Troj dhe Abed në mëngjes’. Për dallim