Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Filma

Bad Moms (2016) – Recensim

Xheki e viteve ‘70ta është rritur, është pjekur, e është  bërë nënë. Nënë e keqe ndoshta, por megjithatë nënë! Së paku në këtë film nën-mesatar. Dhe kur e shohim që filmi ‘Bad Moms’ është përgatitur nga