Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Filma

Bad Neighbors 2 (2016) – Recensim

Për çudi, deri tashti kam parë çdo film të drejtuar nga Nicholas Stoller. Dhe ashtu si qëndrojnë punët, duket se do të vazhdoj këtë adet pasi Storks duket që ia vlen pas trailerave të parë. Deri të shfaqet Storks, vepra e fundit e Stoller i cili ka bërë edhe tituj solid si Get Him to …