Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Filma

The Banshees of Inisherin (2022)

Njerëzit janë shpërqendrim! Ekstrovertat janë për gjynah! ☹ TRESHJA E SHENJTË Nostalgjia për ‘In Bruges’, që duhet të kthehet në një film kulti falë mjeshtërisë së Martin McDonagh, besoj që shumë veta i ka bërë të presin me padurim filmin që bashkon dy aktorët kryesorë me regjisorin në fjalë. Dhe kjo vepër nuk është aspak …