Showing: 1 - 3 of 3 RESULTS
TV Reviews

Barry – Sezoni 3 (me spoilera)

Është një skenë, ndoshta në episodin e gjashtë, ku Berri ikën me motoçikletë. Në aspektin teknik, mendoj që ka qenë ndër aksionet më atraktive që kam parë në televizion vitin e kaluar. Ngjashëm mendoj që nga komeditë e nominuara për Emmy këtë vit, Barry është komedia më e mirë. Në pjesët teknike, regjia shkëlqen në …

barry
TV Reviews

Barry – Sezoni 2

Janë disa persona që mjafton t’i shikosh në fytyrë dhe të trishtojnë. Bill Hader ka pasur disa role të këtilla, kur zgurdullonte sytë, në Saturday Night Live. Dhe pastaj ka pasur Stefonin në segmentin e Weekend Update që të pshurrte nga të qeshurat! Berri është kombinim i të dyjave! Por, edhe nëse nuk keni parë …

TV Reviews

Barry – Sezoni 1 (pa spoilera)

Shumë veta kam parë që e ndërlidhin ‘Barry’ me ‘Dexter’. Më shumë e konsiderojnë frymëzim se sa kopje. Nuk kam parë Dexter. Mirëpo, kam parë Saturday Night Live me Bill Hader, dhe pothuajse çdo projekt kinematografik e televiziv në të cilin është shfaqur më pas. Për ata që presin një Bill Hader me komedi të …