Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Filma

Beasts of the Southern Wild (2012) – Recensim

Beasts of the Southern Wild (2012) IMDB Rejtingu: 7.5 Premiera e shfaqjes: 29 qershor 2012 Kohëzgjatja: 91 minuta Rejtingu: +18 për shkak të përmbajtjes të vrazhdët dhe për të rritur, nudizmit, gjuhës, dhe narkotikëve Zhanri: Dramë Regjia: Benh Zeitlin Skenari: Lucy Alibar, Benh Zeitlin Aktrojnë: Dwight Henry, Gina Montana, Jovan Hathaway, Levy Easterly, Lowell Landes, …