Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Filma

Billy Lynn’s Long Halftime Walk (2016) – Recensim

Pritjet kanë qenë të mëdha për këtë film në daljen e detajeve të para, si për çdo film që trajton luftën amerikane në Lindjen e Afërt. Filmi është i bazuar në romanin e Ben Fountain dhe vjen nga një skenarist fillestar në këtë zeje, Jean-Christophe Castelli. Regjia është e Ang Lee i cili i kthehet …