Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
captain marvel
Filma

Captain Marvel (2019) – Recensim

Për të mbyllur fazën finale të MCU, finalen e madhe të Avengers, nevojitej një kapitene e mahnitshme. Dhe e mahnitshme është Brie Larson, e cila si në çdo punë që ka të bëjë me filmin, edhe në atë të aktrimit shkëlqen. Personalisht mendoj që është një shpërblim i merituar dhënia e një roli të këtillë …