Fytyrë feminine me fare asnjë qime mjekër, i dhënë pas muzikës dhe librave, me një stil veshjeje të veçantë, shumë ‘chic’, e që në vitet 80ta do të thoshte të vishje pantallona të shkurtra, këpuca pa lidhëse e edhe pa thembër, dhe syze për të reflektuar diellin e nxehtë të Lombardisë në ato ditë pranvere. Kështu është stereotipi i homoseksualëve meshkuj në shumicën e veprave kinematografike në të cilat shfaqen. Tek femrat, kemi Continue reading