‘Captain Fantastic’ na jep një pamje mbi ëndrrën më të thellë të shumicës prej neve. Porse, ky film e ngjyros atë ëndërr me guximin dhe zemrën që nuk e kemi. Kjo pasi në fund të fundit, tregimi i Benit mbetet vetëm një film i lezetshëm, i guximshëm, i një babai i cili sfidon sistemin të cilin shumica e urrejmë, por asnjëri nuk bëjmë gjë për ta ndryshuar. Continue reading