Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Filma

Central Intelligence (2016) – Recensim

Kevin Hartit për të qenë i suksesshëm në film zakonisht i duhet një shok i ngushtë skene. Dhe harmonia që arrin të krijoj me këta shok skene, personalisht nuk më ka zhgënjyer akoma deri sot. Së paku në ata filma që kam parë me të. Jo për që ka ndonjë bagazh të madh të filmave, …