Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
cobra kai 3
TV Reviews

Cobra Kai – Sezoni 3 (me spoilera)

Pas asaj finale të papritur, nuk e kisha idenë se si do të vazhdohej më tutje me historinë e ‘Cobra Kai’. Në fund të sezonit tretë, pres edhe dy sezone më së paku, dhe pak a shumë shoh historinë të vazhdojë edhe pas nja 30 viteve tjera! Pjesa më e këndshme, për mua që ‘Karate …