Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Filma

Creed (2015) – Recensim

‘Creed’ është një komponim i shkëlqyeshëm i përvojës së Stallone dhe talentit të Jordan e Coogler. Lirshëm mund ta konsiderojmë si bartje e stafetës së Rockyt nga Stallone tek këta të fundit. Një bartje stafete që nuk duhet të humbet si nga fansat e Rockyt e filmave sportiv-luftarak, ashtu edhe nga fansat e kinematografisë në përgjithësi. Nota personale: 4/5