Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
TV Reviews

Curb Your Enthusiasm Sezoni 9 – Recensim

Kur ka debutuar kjo seri, kam qenë goxha i ri në moshë në krahasim me çka jam tani! Dhe, disa komedi ecin me moshën, e kjo komedi nuk është për adoleshentët! Cili adoleshent do të kënaqej me një shakatë e një qeli?! Kur bëhet vet qel, atëherë i shkojnë për vete! Pas Seinfeld, Larry David