Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Televizioni

Dallas Buyers Club (2013) – Recensim

Një film shumë i mirë, por, i mbetur në hije falë aktrimit të përkryer të Matthew McConaughey e Jared Leto. Kështu do të përmblidhja me një fjali këtë film. Të dy aktorët vijnë me aktrimet e karrierës së tyre, dhe që të dy pritet të marrin çmimet më të mëdha kudo që janë nominuar. Kontribut …