Çfarë dini për Winston Churchill?

Ka qenë lider që ka udhëheq Mbretërinë e Bashkuar nëpër Luftën e Dytë Botërore, ama si e ka udhëheq? Çfarë ka bërë? Kush ka qenë? Është një insert nga seria dokumentare ‘The World at War’, ku pas bombardimeve të zakonshme të nazistëve, Churchill del të vizitoj gërmadhat nga ish-shtëpitë tashmë duke u thënë qytetarëve ‘Ne mund të durojmë’! Replika e një qytetareje më së miri tregon Churchillin dhe punën e tij në ‘mposhtjen’ e Hitlerit! Continue reading