Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Filma

Deadpool 2 (2018) – Recensim

Kur të duhet të shikosh më shumë se 110 filma të vitit aktual çdo vit, dhe kur gati 15% e tyre kanë të bëjnë me super-heronj, atëherë trajektorja e ngjashme të cilën marrin shumica të bëhet bajate. Dhe fjalia e epërme është përdorur vetëm si një arsyetim për nota dhe kritika jo aq pozitive për …