Showing: 1 - 2 of 2 RESULTS
Journal

Djegia e depresionit

Kemi dëgjuar shpeshherë të përmendet ‘Pushim mendor’ nga puna, për të lehtësuar ngarkesën psikike që na shtohet nëpër vendet tona të punës, për shkak të orarit pothuajse 24/7 falë emailave e rrjeteve sociale, por edhe vet jetës ‘moderne’ teknologjike në përgjithësi. Një term i ri që është përhapur është ‘High Functioning Anxiety/Depression’. Ky term, kjo …

lomsh

Luan Morina, vetëvrasës serik

Nëse keni ndonjë shqetësim të ngjashëm mos hezitoni të telefonin Linja e Jetës – pa pagesë në 0800 12345, çdo ditë nga ora 18:00 deri në orën 02:00. Zakonisht në maj, kur është muaji i shëndetit mendor, tashmë e disa vite, ‘festoj’ tani 11 vite që nga ‘pranimi’ i diagnozës për anksiozitet të përgjithshëm dhe …