Showing: 1 - 3 of 3 RESULTS
apocalypse earth
Dokumentarë

Apocalypse Earth – Sezoni 1

Pa marrë parasysh çfarë kështjellash e pallatesh ndërtojmë, të gjitha mund të zhduken për disa sekonde. Dëshmi shtesë për këto, sikur nuk kemi mjaft, na sjellin episodet e ‘Apocalypse Earth’. Kjo seri e History Channel, sjellë fenomenet e katastrofave natyrore të cilat gjithmonë kanë shkatërruar ndërtimet dhe jetën e njeriut anembanë globit. Por, si çdo …

orbit
Dokumentarë

Orbit: Earth’s Extraordinary Journey – Recensim

Nga korriku deri në dhjetor. Nga dhjetori deri në mars. Nga marsi deri në qershor. Tri episode, për tri faza të lëvizjes së planetit Tokë në orbitën e saj. Këto lëvizje në mënyrë të përkryer, të kompletuar, sqarohen nga Kate Humble dhe Helen Czerski. E para prezantuese televizive e programeve të njohura, përfshirë edhe ato …

our planet
Dokumentarë

Our Planet – Recensim serie

Dy mijë kilometra pyll, dhe vetëm një qenie për ta sunduar – tigri siberian. Asnjë njeri, vetëm arra pishash, borë, dhe 750 miliardë lisa që absorbojnë 40% të karbonit që prodhojmë ne! Udhëtimi nëpër vendet ekzotike më duket diçka e panevojshme. E mbivlerësuar! Pamjet që i sjellin dokumentarët natyrorë nuk do të mund t’i shihnim …