Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Filma

Dumb and Dumber To (2014) – Recensim

Harmonia e Jim Carrey dhe Jeff Daniels tek filmi i parë i ‘dy budallenjve’ ka qenë mjeshtri artistike. Jo pa arsye ka korrur suksesin e atëhershëm, dhe kohë pas kohe ka zgjuar etjen e Farrelly-ve për vazhdimin e këtij filmi. Megjithatë, ‘To’ nuk i afrohet origjinalit, për shumë arsye. Derisa Harry edhe Lloyd si karaktere …