Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Filma

Elvis (2022)

Te kënga “Without Me”, Eminem shfaq Elvisin derisa ngrihet nga tualeti, ku Eminemi është ajo çfarë thotë që është në këngën e tij të famshme. Ai Elvisi është më bindës, më i ngjashëm me Elvins Presley se sa Austin Butler. Krejt çfarë duket të jetë munduar të bëjnë Baz Luhrmann dhe ekipa është që të …