Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Filma

Eye in the Sky (2016) – Recensim

Hans Gruberi, Sherifi i Notingemit, dhe profesor Pitoni nuk do të jetë kurrë ai të cilin ka portretizuar Alan Rickman. Pa marr parasysh sa adaptime tjera bëhen, mjeshtëria e Alan Rickman në jetësimin e këtyre tri roleve është e mahnitshme. Sigurisht që puna e tij artistike shtrihet më gjerë se këto tri role, por për …