Magjia është rikthyer, dhe kush e bën më mirë se JK Rowling. Kreatorja e ëndrrave të neve ‘Potterheads’-ave vazhdon rrëfimin e saj duke sjell një botë për të cilën dimë gati asgjë. E vetmja gjë që dimë është që titulli i këtij filmi është titull libri i përmendur në serinë ‘Harry Potter’. E po aq përmendet nga seria e ‘Harry Potter’ në këtë film, Albus Urtimori. Kaq. Continue reading