Showing: 1 - 2 of 2 RESULTS
fargo 4
TV Reviews

Fargo – Sezoni 4 (pa spoilera)

Jeta s’është asgjë tjetër pos një garë që të bëhesh kriminel e jo viktimë. Kanzas Siti, shteti i Mizurit, viti 1950. Këtu zhvendoset sezoni i katërt i Fargos, që si një seri antologjike – që ndërron temën dhe ansamblin çdo sezon – është ndër veprat më artistike në televizion aktualisht. Si çdo sezon paraprak, edhe …