Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Filma

Fast & Furious 9 (2021)

Nuk di i sati film i kësaj sage është ky, nuk di sa i kam shikuar, por e di që ende më i miri që kam parë nga kjo seri është Tokyo Drift. Tokyo Drift ka një ansambël aktorësh krejt ndryshe nga tjerat, një ambient tjetër, dhe një histori më tërheqëse. Vazhdimet tjera janë ripërpunim, …