Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Filma

Fences (2016) – Recensim

Çfarë do të bënit për familjen tuaj? A do të ndërtonit gardhin vetëm për të mbajtur të keqen dhe të tjerët jashtë, apo do të ju nevojitej edhe për të mbajtur familjarët brenda? Bazuar në thënien kryesore ndoshta të këtij filmi që thotë se ‘dikush ndërton gardhin për të mbajtur njerëzit jashtë, e dikush për …