Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Filma

Wonder Woman 1984 – Recensim

Çka do të ndodhte sikurse të gjithëve t’u plotësoheshin dëshirat? Një pjesë e madhe do të ishin të martuar me Gal Gadot, sigurisht! Por, as Gal Gadot nuk mundte ta shpëtojë Wonder Woman 1984 të mos dilte një film i kotë! Ka shumë gjëra që e bëjnë të dobët këtë film, dhe e para e …