Categories
TV Reviews

Genius – Picasso

Interesimi për punën e Ajnshtajnit, popullariteti i tij, padyshim që ka qenë më i madh se për Pablo Pikason. Ndonëse edhe jeta e piktorit spanjoll ka qenë goxha e mbushur me ngjarje të ndryshme, sa nga jeta private ashtu edhe nga ajo politike, Pikaso dhe ky sezon i ‘Genius’ mbeten inferior ndaj të parit. Por, […]

Categories
TV Reviews

Genius – Sezoni 1

Fillim i mbarë për ‘National Geographic’ në botën e serive me skenar. Ka qenë një fillim jo i lehtë, por i jetësuar me plot sukses. Të futesh në një botë krejt të