Thonë se nuk është burrërore të dal loti. Dhe mbështetur në këtë parim dembabadem, provoj të ruaj nderin kombëtar, deri në maksimum. Por, ka raste kur burrëria më lëshon. Këto raste janë shumë të rralla. Një rast i tillë qe edhe fundi i këtij filmi. Continue reading